Douglas Hedin

Det här är min blogg om skidåkning, träning och lite annat som händer i mitt liv!

Sista dagen hemma!

Kategori: Allmänt

Precis efter bilresan från mormor och morfar till Arlanda!I morgon bär det av mot Trysil, eller det är tänkt så iaf, känns som att just nu kan nästan vad som helst hända när vädret är som det är. Men men, det är lika för alla och alla som vill åka skidor får jaga efter den snö som finns!
Jag har ju itne skrivit här på ett tag, så jag drar en kortfattad sammanfattning! :)
Efter att jag kom hem från Mölltal, så var jag hemma en vecka ungefär, tränade och slappnade av lite. Sen bar det iväg till Juvass för skidåkning i 5 dagar. Ett bra läger och bra skidåkning, känner att åkningen börjar sitta mer och mer! Framför allt Storslalomen :)
Sen åkte vi hem på söndagen för en vacka sedan, så nu har jag varit hemma och tränat igen, och väntat på att det ska bli minusgrader i Sverige! Vilket inte verkar hända än på ett tag, förutom uppe i nordligaste Sverige.
Så här pass snöfritt har det inte varit på många år av vad jag kommer ihåg... tråkigt men sant! Längtar efter snön nu! och minusgrader!
Så i morgon ska vi som sagt till Trysil, har hört lite olika rykten därifrån, men hoppas på att det blir bra nu när vi ändå ska dit!
Så om en timme så blir det hockey! Var även hockey igår, mycket roligt och svettig blir man. Även om jag inte är den bästa med hockyklubba och puck!