Douglas Hedin

Det här är min blogg om skidåkning, träning och lite annat som händer i mitt liv!

Blir kvar ett tag till...

Kategori: Allmänt

Har inte skrivit här på ett tag nu igen, har haft tid men ingen lust... men nu efter att vi fick lite snödump i Lenzerheide, ca:80 cm under en natt, så blev man som lite glad i kroppen om man säger så! :)
En lyrisk Henke!
Thomas, har nog aldrig sett han så glad förut!
Per mitt i det vita guldet!
Fluffigt
Snö var det, här ligger jag!
Sen kom Oskar på besök
Sen var det ju tänkt att jag skulle åka hem den 27:e jan till Schweden, men så blev det inte den här gången. Lite omplanerat i tävlingskalendern gjorde att jag blir kvar här nere till den 10:e februari, är det tänkt. Så som det ser ut nu så blir jag kvar här nere till dess och det låter som att det är väldigt säkert att jag åker hem det datumet till Sverige. Ska åka lite farttävlingar, som jag ser fram emot :) Ska bli riktigt roligt! Hoppas bara på lite bättre underlag än det som har varit fram tills nu, ingen hitt med plusgrader som idag och regn, men annars har det varit sol och fint, men lite väl mjukt i backen, så det blir så sjukt svårt att åka...
Men men, slalomtävling imorn innan jag beger mig till en störtloppstävling :)
//Douglas

Meribel

Kategori: Allmänt

Super-G tävling i morgon, har startnummer 56 så det är bara att sätta livet på spel! hehe Nä men det ska nog gå fint! Idag var det friåkning här i Meribel, helt sjukt fint var det, kommer lite bilder här så får ni se istället för att jag ska berätta!
The finest room!
flygplats med stup!
//Douglas

Zürich, sen vidare mot Meribel!

Kategori: Allmänt

På plats på Arlanda, lite väl tidig kanske, men det är så det få är vara ibland!
Jag och Emil stannade på Ibis i natt, klev upp vid 4 för att äta frukost och sen iväg till Arlanda.
Så snart bär det av, ser ut som att jag bli borta till den 27:e, innan jag börjar dra mig hemöver igen. Blir ju rätt så bra för då kanske man är hemma då man fyller år?! Man kan ju hoppas!
Mot Zürich och sen Meribel Frankrike!

//Douglas

Mot Stockholm

Kategori: Allmänt

Sådär ja, då vär man på väg igen! Sitter just nu på Frösö flygplats (som jag vill säga att det heter) och väntar på flyget som ska ta mig ner till Arlanda!
Så i morgon bitti så bär det av ner mot Frankrike för EC-tävlingar, och så som det ser ut nu så blir det främst Super-G och Storslalom för mig, även lite Störtlopp :) Så det ska bli riktigt roligt! Slalomen har gått lite sådär för mig fram tills idag, så det är väl därför jag inte är inplanerad på några sådana tävlingar. Men det kan ju bli så att man får åka någon tävling ändå?! Men det gör inget om jag "slipper" slalomen, tycker det är roligare då det går lite fortare i backen!
Så nu på "Jullovet" så har jag varit i stugan för det mesta, nyår spenderades med bröderna Sandegård och en massa kompisar till dem. Annars har det väl varit mest träning i backen, och försökt slappna av så mycket man kan i soffan efter det. Så det har varit riktigt fint!
//Douglas

Nytt år!

Kategori: Allmänt

I natt var det nyår, men det vet nog de flesta om att det var! Jag var i Digernäs med några få som jag kände och en massa nya människor, väldans trevligt var det i vilket fall. En av de bättre nyår som jag har haft :)
Tänkte även en sekund på min syster som var tvungen att fira nyår i New York, synd om henne tycker jag! eller gör jag det?! Rätt så avundsjuk egentligen!
Andra dagen i Sundsvall gick som första dagen, körde ur i andra alltså. Men jag tyckte att jag hade ett bra första åk så det får man väl ta med sig!
I eftermiddag åker jag upp till Åre igen, tävling i morgon och på tisdag, sen är det tränigsläger till den 8:e. Så det blir fint!
Hoppas på att få åka lite super-g nu i veckan, men det ser väl inte så ljust ut för det, verkar som att det ska snöa i dag och fyra dagar till?! om det stämmer? Så man får väl se vad som händer!
I morse (kl: 11.00) så slängde jag ihop lite american pancakes, väldans gott! Sen dess har jag bara tagit det piano, väntar bara på att få åka till Åre!
Gott Nytt år på er!
//Douglas