Douglas Hedin

Det här är min blogg om skidåkning, träning och lite annat som händer i mitt liv!

En dag till har gått...

Kategori: Allmänt

En dag till har gått här nere i Nya Zelland, inte helt fel att åka skidor här kan jag säga, iaf inte när det är strålande sol och man har Super-G skidorna på! Det blev iaf några friåk med de skidorna i morse, sen var det bara att sadla om till storlslalom. Föret var helt ok till en början såg det ut som, men det blev löst och spårigt väldigt snabbt. Men kul att åka i vilket fall när solen skiner och man får vara på andra sidan jorden :-)
 
Som vanligt sen när vi kommer ner så är det skidfix, i massor... har bara ett par GS och två par DH att fixa från grunden, sen är alla skidor klara!
Fysen idag var fotboll med lite bålövningar lite då och då, så det var fint.
Bara två lite tråkiga saker idag, nu när internet fungerar riktigt bra, är att Erica ligger och sover då jag tänkte att det skulle passa med ett litet samtal via skype, och så funkar det inte att ladda upp bilder på bloggen eftersom de har stängt ner den funktionen för en stund, men det är väl så det kan va! :-)
 
Jag har det riktigt bra iaf, och snart är det mat!
 
//Douglas

Fortsättning på förra inlägget...

Kategori: Allmänt

Lite snabbare internet nu på morgonen, så då får man väl passa på att visa lite fler bilder på hur det ser ut här!
Det kom lite snö första dagen vi var här, så sikten var lika med noll i backen, skulle kunna lägga ut en bild på ett vitt papper och säga att såhär såg det ut i backen! :-)
Sen sitter ratten på fel sida i det här landet, tycker det känns lika knepigt varje gång man sätter sig i en bil där det är så.
Något bättre väder dagen efter...
Degen och PH, ibland är det tungt att "gå till jobbet" ;-)
Tror även att Tobbe tyckte det idag också!
Här på vägen ner, rätt fint.
 
Ska iväg på träning om 1 tim och 15 min, så ha det så kul där hemma så ska jag försöka sköta mitt här! :-)
 
//Douglas

s

Kategori: Allmänt

 

i Nya Zeeland

Kategori: Allmänt

Tar och sammanfattar lite kort med några bilder, ganska få bilder alltså, fruktansvärt långsamt internet här så fler bilder och lite mer text kommer i morgon ( i morgon för mig alltså ). 
Spöregn första dagen, så även fåren var lite less såg det ut som!
Men regn betyder snö på berget, så kedjorna måste på!
sen var det delade meningar om positivt eller negativt.
 
Fler bilder kommer, nu ska jag lägga mig!
 
//Douglas

Vindtunnel

Kategori: Allmänt

Igår eftermiddag så kom vi hem från Tyskalnd, jag, Degen, Hans, Jessica, Kajsa och Sara fick åka till Audifabriken i Ingolstadt Tyskland för att stå i en vindtunnel och testa lite aerodynamik. Riktigt roligt och rätt så coolt också tycker jag!
Det kanske inte ser så mycket ut för världen, men här blåser det på i 140 km/h!
Såhär såg det ut bakom oss, sen var det ett lika kolsvart hål framför oss som man tittade in i.
Sen då allt var klart, så fick vi en fin middag, och sen skjuts till München igen, där vi fick varsitt dubbelrum på Mövenpick hotell. Kan kort sammanfatta dagen med: Riktigt bra!
Vi fick även en liten rundvandring i Audis fabrik, allt gick på löpande band och en jäkla massa robotar som svetsade och höll på, riktigt coolt ställe.
 
Nu så ska vi vidar till Nya Zeeland, blir en rätt så nätt flygresa på ca: 27 timmar totalt.
Så hjag får föröska skriva av mig lite igen då vi är framme där!
 
//Douglas

Tyskland

Kategori: Allmänt

Var ett bra tag sen jag var här och skrev något. Kanske är dags nu igen då jag åker till Nya Zeeland igen på söndag. Men först så ska jag ta en tur till audifabriken i Ingolstadt Tyskland och stå i vindtunnel, som på bilden. :-) Ska försöka få lite bilder på det så det är jag på bilden istället. så nu är jag på ett hotell vid Arlanda och ska sova lite, drar iväg i morgon till Tyskland, så skriver väl av mig lite igen på fredag kväll eller lördag.

//Douglas