Douglas Hedin

Det här är min blogg om skidåkning, träning och lite annat som händer i mitt liv!

Sista dagen

Kategori: Allmänt

Sista dagen här i Saas Fee, ett riktigt bra läger, inte så mycket att klaga på, förutom att vi klev upp så jäkla tidigt varje dag. Men men, bra åkning har vi fått iaf! Riktigt skönt att vara igång igen med skidåkningen, känns som att det kan bli en bra säsong om det fortsätter så här. Så nu bär det av mot Stockholm!
//Douglas

En till såndär finfin dag!

Kategori: Allmänt

En till dag som var sådär helt perfekt uppe i backen, hårt underlag och solen sken, eller skiner fortfarande. Tänkte bara fortsätta lägga upp lite bilder från backen, så ni som är inne och läser får se det allra bästa med det här livet!
Näst sista dagen är det idag, så i morgon så bär det hem till Sverige igen. Ska åka förbi min mormor och morfar för att få lite kvalitetstid med de två.
Sen bär det hem till ÖSD på måndag för att förbereda sig inför lite tester som jag har på måndag om 1,5 vecka.
//Douglas

...

Kategori: Allmänt

//Douglas

Finväder

Kategori: Allmänt

Det fina vädret fortsätter, även skidåkningen, summerar det i bilder...
//Douglas

vilodag

Kategori: Allmänt

Vilodag här i Saas Fee, skönt efter 4 dagars skidåkning och fysträning på den här höjden. Har inte gjort särskilt mycket idag, tog en promenad på en timme strax innan lunch, försökte ta nån bild. Sen satte jag mig på balkongen och lyssnade på några p3-dokumentärer, fick lite sol på kroppen och lyssnat på bra dokumentärer.
Är väl inte den brunaste personen, men skönt var det att sitta i solen iaf! Bli inte bländade av mig på bilden ;-)
 
//Douglas

ny dag, nya möjligheter

Kategori: Allmänt

Ny dag i Saas Fee, en till riktigt bra dag. Solsken, strax under nollan och hårt i backen. Perfekt för slalom... tycker tränarna. Jag hade föredragit GS, men det har varit en bra start på slalomskidorna. Känns ändå som att jag har hittat lite slalomkänsla de här dagarna så det har varit en bra start, även fast det är på lite väl korta skidor.
I morgon så är det friåkning på GS-skidor som gäller, sen en vilodag.
Händer inte så mycket mer än skidåkning och fys här, så delar med mig av lite bilder.
//Douglas

Saas Fee

Kategori: Allmänt

 
En liten sammanfattning av dagen, mest i bilder, då jag inte vet vad jag ska skriva. Fast för er som är sugna på att åka skidor så kan jag väl säga att det är riktigt bra väder och underlag här :-) 
 
Mycket snygg gång till vårat vallarum...
//Douglas

Nu är vi igång igen

Kategori: Allmänt

Efter ett ganska långt sommaruppehåll så har vi dragit igång med skidåkningen igen. Är i Saas Fee just nu och ska vara här i 1,5 vecka till. Bara friåkning idag, för att komma igång och få lite känsla på skidorna igen. Var riktigt skönt att åka igen, även om det gjorde ont i fötterna.
Har inte så mycket att skriva egentligen, kan väl säga att jag har haft en riktgit bra sommar, och hoppas på en lika bra vinter.
//Douglas