Douglas Hedin

Det här är min blogg om skidåkning, träning och lite annat som händer i mitt liv!

Snart klar i Nya Zeeland

Kategori: Allmänt

Det har varit lite halvtaskig uppdatering här på bligen, men med ett internet som är lite klent så så är det inte så mycket att göra åt den saken.

Det har inte blivit så mycket tävlingar den senaste tiden då det har blivit inställt eftersom det har blåst en jäkla massa här. Så därför tänkte jag lägga upp lite bilder och inte skriva så mycket :)

Det vi har gjort istället för att åka skidor, är att vi har varit och fiskat haj, kommer en bild på storfisken här nedanför. Passade på att få lite smörjmedel för själen samtidigt som vi var vid havet. Riktigt fint var det där, blåste lite mycket, men riktigt fint ändå!

Provade även att göra en bakåtvolt på marken för första gången i mitt liv, och på något sätt så gick det riktigt bra!

I morgon är det tänkt att det ska vara störtlopp och Super-G. Så får se hur det blir med det, eftersom det ska blåsa rätt så mycket i morgon också.

Så jag hoppas att det blir av!


//Douglas

TIllbaka i Mt. Hutt

Kategori: Allmänt

Var ett tag sen jag skrev något här, men internet verkar inte vara något som de prioriterar särskilt högt här i NZ och Australien. I alla fall inte på sånna ställen där man kan hyra boende.

 

Men men, nu är vi tillbaka i Mt. Hutt igen, efter en tripp till Australien och sen till Queenstown. Blev lite missnöjd med trippen till Australien eftersom jag inte hann se någon känguru. Eller jag såg tre, men de låg väldigt stilla bredvid vägkanten, och jag tror inte att de låg där för att det var skönt eller för att de ville vila. Men annars var det bara en jäkla massa blåst och tråkigt väder då vi var där. Men tävlandet gick bra!

 

Vi har åkt en del skidor och rest en massa, så försöker sammanfatta det mesta med lite bilder som jag har tagit under resans gång, internet går väldans trögt här också, så det kommer kanske fler bilder under dagarna, då det tar så pass lång tid att ladda upp dom här. Så håll till godo så länge, ni som är inne och läser och tycker det är något att läsa om!
Försökte även uppgradera bussen till den gula, men den var redan uthyrd, så det gick inte...

//Douglas