Douglas Hedin

Det här är min blogg om skidåkning, träning och lite annat som händer i mitt liv!

Hemma

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma, eller har varit hemma sen i onsdagas eftermiddag. Skulle ha skrivit lite när jag var nere i Österrike de sista dagarna. Men det var lite dåligt internet där så det blev ingenting då. Men nu har jag intenernet då jag är hemma, så nu kommer det lite bilder från de sista dagarna i Pitztal och våra två dagar i Mölltal.
Nya lifthuset i Pitztal, rätt så snyggt faktiskt!
En rätt så fin soluppgång i Mölltal. Livskvalité kan man väl säga :-)
Sen är det så att jag har åkt rätt så bra på tränignarna nu i Sölden och visade lite av min kapacitet i slutet av förra vintern i fart, så jag ska få åka med till Canada och USA för att träna och tävla Värlsdcup i Störtlopp och Super-G! Så det ska bli riktigt roligt! :-) Åker nu på fredag kväll från Östersund och blir borta rätt så länge, ungefär till den 15:e december är det tänkt. Så både kul och lite jobbigt på samma gång.
Men först ska jag vara hemma och ta det lite lugnt i några dagar till!
 
//Douglas

Lite snödump i Pitztal

Kategori: Allmänt

Låter bilderna tala för sig själv, jag och Degen hade jäkligt kul idag när det inte blev någon "riktig" träning med bana idag.
Sen direkt efter att vi kom ner från backen så satte vi oss i princip nakna (läs kalsonger) på balkongen och njöt av den här utsikten, med lite musik. Så livet är inte helt åt helvete ändå! Det är rätt så lätt när man får sänna här dagar ibland.
//Douglas

skidor

Kategori: Allmänt

Tänkte bara visa hur det ser ut på HEAD-väggen i skidrummet...
Det är jag och Degen som delar på dessa skidor. Så med tanke på att jag hade ett par DH-skidor, två par SG-skidor, två par GS-skidor och ett par SL-skidor förra säsongen, så är detta en smärre förbättring!
//Douglas

Vilodag i Pitztal

Kategori: Allmänt

Idag har vi vilodag ,som tur är, för tittade man ut genom fönstret i morse så var det regn blandat med snö...
 
Men nu om man tittar ut, eller går utanför dörren, så är det så här...
visserligen är den bilden tagen runt 10-tiden, så nu är det ännu mer snö på marken här, så jag kan bara fantisera om hur mycket snö det har kommit uppe på glaciären! Så det ser ut som att det kan bli puder i morgon...
Annars tänkte jag bara slänga upp lite bilder på dagarna som varit i Sölden, riktigt fina dagar, men lite löst underlag bara!
Kort sammanfattat med bilder alltså. Nu ska jag lägga mig och vila lite, har vilat hela tiden fram tills nu, så börjar bli lite trött! Kan nog tänka mig att det blir en film också.
//Douglas

Pitztal

Kategori: Allmänt

Nu har vi tagit oss till Pitztal, bara nån kilometer från Sölden, men ca: 1,5 timme med bil för att ta sig dit... Här är det lite bättre internet så det kommer nnog upp lite bilder från dagarna som har varit. Har ju även kollat på Felix (nån äventyrare från österrike tror jag?) som hoppade från den där heliumballongen, rätt så coolt faktiskt! trodde ju nästan han skulle dö där ett tag, men det gick ju bra ändå!
trött är jag iaf, så ska nog lägga mig alldeles strax.
//Douglas

första dagen i Sölden

Kategori: Allmänt

Det blev skidåkning idag, även om det inte var så väldans bra, sikten var sådär, eller egentligen obefintlig. Det var ungefär som på bilden här nedanför...
Lika vitt åt alla håll som man tittade åt när man var mitt i backen! haha
Så hoppas på bättre väder i morgon!
 
//Douglas

Framme i Sölden

Kategori: Allmänt

Nu är vi framme i Sölden, här ska vi vara fram tills den 14:e, så hoppas på bra väder, även om det är lovat snö tills i morgon.
Resan hit tycker jag gick bra, även om vi åkte bil hela vägen från Östersund, men de ca:100 milen genom sverige till Trelleborg gick ganska snabbt ändå, (12 timmar ungefär), sen var det färja från Trelleborg till Travemünde, sen var det ungfär 100 mil genom Tyskland till Sölden.
 
I morgon blir det friåkning i backen, och ska försöka lägga upp lite bilder på hur det ser ut här!
 
//Douglas