Douglas Hedin

Det här är min blogg om skidåkning, träning och lite annat som händer i mitt liv!

länge sen...

Kategori: Allmänt

Det var allt för länge sen jag skrev något här känner jag. Har egentligen inte gjort så mycket sen sist jag skrev, men ett SM med alla grenar (utom supercombi) har genomförts iaf :-)
Farten, alltså Störtlopp och Super-G gick i Åre, och man kan väl inte annat än säga att det gick bra för mig där. Tog hem både störtlopp och super-g, så det var faktiskt mina första individuella medaljer i ett "riktigt" SM! Mycket nöjd med de två gulden.
Sen gick storslalomen och slalomen i Funäsdalen, jag körde bara storslalomen där då jag inte har kört slalom på länge. Tyckte det gick rätt så bra i storslalomen, jag körde på de "nya" skidorna, de jag har åkt på under säsongen, så det är 35 meters radie på de skidorna, istället för 27 meter som det var på de andra skidorna. Så lite kämpigt var det att åka i en bana som var lite mer anpassad för de gamla skidorna. Så på SM, så slutade jag på 5:e plats, så är ganska nöjd med det :-)
Efter hela SM-trippen, så har jag tagit det lugnt, och sen börjat träna styrketräning, eller har iaf varit på gymmet och känt på hur det är att få träningsvärk igen!
Annars har jag varit i Åre under påsken, glidit omkring på skidorna då det har varit fint väder och njutit av livet en stund.

Annars var det väl bara en sak till, och det är lite förändringar i de alpina lagen, så det finns lite mer att läsa på den här länken

http://www.skidor.com/sv/Varagrenar/Alpint/Nyheter/Egnanyheter/Alpinalandslaget20132014/

Så det var väl en kort sammanfattning på ett långt uppehåll från bloggskrivandet.

//Douglas