Douglas Hedin

Det här är min blogg om skidåkning, träning och lite annat som händer i mitt liv!

Vilodag

Kategori: Allmänt

Vaknade kl: 05.30 av att Sjödin kliver in genom dörren och säger att det är nytt besked om det blir någon tävling kl 8.00... Så somnar om utan problem och får höra strax efter 8 att det inte blir något idag! Lite tråkigt men förstår varför då ddet står på Mt. Hutts hemsida att det kommer vindbyar på 150 km/h uppe på berget, drygt 41 m/s är det. Så man kan väl säga att det blåser lite då!
Så vi åt frukost och sen bar det iväg till golfbanan, skönt att göra något istället för att bara slappa på rummet! Kostade bara 32 dollar för greenfee och hyra av klubbor, men sen var det väl inte så väldans bra klubbor man fick. Men det var skönt att spela golf iaf! :) Svårt var det att spela när man inte hade några avståndsmarkeringar att gå på och klubbor med väldigt mjuka skaft på! Men det var golf så det var roligt ändå.
Annars har det inte hänt så mycket mer idag, fick reda på att det blir både slalom och storslalom imorn, och att Degen åker hem också. Så hoppas på bättre väder imorn så vi får köra de två sista tävlingarna och sen träna på lördag och söndag! Men man vet aldrig med vädret här, ligger väldigt nära havet så det är rätt så känsligt!
Nummer 19 på Slalomen och 13 på Storlalomen har jag imorn!
//Douglas

Kommentarer


Kommentera inlägget här: